U IGRAONICI MOJ GRAD RAJIĆEVA – IZBOR JE SAMO VAŠ

Ovog proleća Igraonica Moj Grad Rajićeva pripremila je iznenađenje za sve buduće rođendance! Potrebno je samo da zamislite datum I vreme, a mi ćemo se potruditi da vam priredimo nezaboravnu proslavu. Bilo da želite da se gosti okupe u 5 ili u 6 I da ostanu do 8 ili 9, samo kod nas dobijate potpunu slobodu izbora, a ukoliko želite da sa gostima provedete dva, dva I po ili tri sata, onda ste na pravom mestu!

Šta vam je sve na raspolaganju?

U sklopu lavirinta nalaze se poligoni, baby kutak, tobogani, tramboline i veliki hrčak valjci, kreativni kutak za devojčice i dečake, x-box, slavljenički sto i diskoteka. Takođe imamo i deo sa zabavnim igricama za decu kao što su stoni hokej i fudbal, basket, motori, sega relly i 9D virtual reality kapsula. Kafe bar za roditelje rezervisan je samo za Vas i Vaše goste, a takođe imamo i baštu za one koji ne žele da menjaju svoje navike.

Naša proslava obuhvata:

  • Korišćenje celokupnog prostora igraonice U TERMINU KOJI SAMI BIRATE
  • Zabava za decu u vidu: crtanja po licu, modelinga balona, takmičarskih igara i kostimirane animacije (možete izabrati crtanog junaka po želji iz naše široke ponude),
  • Usluge osoblja šanka, 
  • Pribor za jelo u standardnoj varijanti (topla posuda za roštilj, činije, ovali, escajg, tanjiri,..)
  • Propratni materijal (svećice, vatrometi, pozivnice),
  • Mesečna karta za slavljenika nakon proslave rodjendana. (Može se iskoristit samo u igraonici u kojoj je proslavljen rođendan)

Piće se plaća po utrošku.

Ketering Vam možemo preporučiti ukoliko želite ili možete doneti hranu u sopstvenoj režiji.

PROMO CENA ZATVORENOG TIPA ROĐENDANA U IGRAONICI MOJ GRAD RAJIĆEVA U TRAJANJU OD 2H iznosi 17 900!